Szobáink

A 2019-es év végén panziónk teljeskörű felújításon esett át. Mindez olyan átstrukturálással járt együtt, ami még teljesebbé teszi vendégeink kényelmét. Bízunk benne, hogy elnyerjük frissen ránk talált érdeklődőink szimpátiáját, bizalmát. Reméljük továbbá, hogy akiket korábban már köszönthettünk házunkban, és azóta is ragaszkodnak a tőlünk megszokott minőséghez, azoknak elnyeri tetszésüket az új arculat, és még nagyobb megelégedésükre látogatnak minket ezután.
Jelenleg a következő felépítéssel találkoznak nálunk vendégeink.

Kettő- és háromágyas, komfortos szobákkal rendelkezünk, ezeket májustól szeptember végéig tartó szezonunk alatt tudjuk Önöknek biztosítani. Kérjük, ebben az intervallumban vegyék figyelembe, hogy szobáink minimum 2 éjszakás időtartamtól foglalhatóak. Igény szerint jelezhető, hogy a Balatonra vagy az udvarunkra néző szobát szeretnének, egyénileg vendégeink kérésére szabott panorámával állnak szobáink rendelkezésükre.
Minden szobánk csendes, kényelmes, felszerelt, és nyugodt körülményeket biztosít pihenéséhez, valamint a ház szigetelésének köszönhetően hőmérséklete nyáron sem emelkedik 20-24 fok fölé.

 

Az alsó apartman:
Üveg tolóajtón belépve egy nappaliba érkezik a vendég. Itt található egy sarokágy, ami igény esetén +2 főnek biztosít helyet az alváshoz. Szintén az alsó szinthez tartozik egy teakonyha. Fürdőszoba épített tusolóval áll rendelkezésre, az alsó szinten lévő 1 darab hálószobában pedig 2 vendégünk fér el. Igény esetén +1 fő részére pótágyat biztosítunk.
Mindezt 8000 Ft + IFA áron vehetik igénybe/fő.

Emeleti teraszos szobáinkat a következő konstrukciókkal kínáljuk Önöknek:
Fontos újdonságunk, hogy vendégeink zavartalan kényelme érdekében szobánkhoz saját fürdőszoba csatlakozik.
Ezeket a szobákat 7000 Ft + IFAáron biztosítjuk / fő.

Emeleti további Kettő- és háromágyas, komfortos szobák. Saját fürdőszobával:
6500 Ft + IFA / fő

Házunkban tetőtér is várja a vendégeket, az itt elhelyezkedő szobák pedig 6000 Ft + IFA / fő áron vehetőek igénybe. Ők is saját fürdőszobával rendelkeznek, de szobán kívül.

Házunk kiegészítő szolgáltatásai közé tartozik, hogy minden vendégünk WIFI-t tud igénybe venni. Gyerekbarát hely vagyunk, ezáltal gyerekkádat, hordozható gyerekágyat tudunk Önöknek biztosítani. Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy bármilyen korú és érdeklődésű vendégünk maximálisan jól érezhesse magát itt tartózkodása során. Házunk kialakítása alkalmas arra, hogy családok, párok és a balatoni nyüzsgést élvezni kívánó fiatalok is elégedettek legyenek, és pontosan azt kapják, amiért hozzánk érkeznek.
Nászutas vendégeink számára biztosítunk külön csomagot. Ha úgy szeretne közös életük egyik legfontosabb utazására indulni, hogy a megérkezésüket követően azonnal egy üveg pezsgő várja Önöket, valamint olyan helyet képzeltek el az ideális nászút helyszínéül, ahol kedvükre élvezhetik egyszerre a pörgést és a nyugalmat is, válasszanak minket!

A felújítással járó egyik nagyon fontos újdonságunk az általunk megálmodott helytörténeti kiállítás. Ezen belül foglalkozunk például a borászat és földművelés témájával, bemutatunk egy 150 éves, még mindig működő prést, szőlődarálót. Szeretnénk megismertetni vendégeinket a vidéki élet sajátosságaival, kitérve akár a disznóvágásra, vagy egyéb témákra is.

Helytörténeti szobánkhoz természetesen szintén csatlakozik saját fürdőszoba. Jellemzője, hogy helyi jellegű bútorokból építettük fel a berendezését.