P1400140.jpeg
P1400177.jpeg
P1400171.jpeg
P1400156.jpeg
P1400194.jpeg
previous arrow
next arrow

Teraszos szobáink

Emeleti teraszos szobáinkat a következő konstrukciókkal kínáljuk Önöknek: Fontos újdonságunk, hogy vendégeink zavartalan kényelme érdekében szobánkhoz saját fürdőszoba csatlakozik.

Házunk kiegészítő szolgáltatásai közé tartozik, hogy minden vendégünk WIFI-t tud igénybe venni. Gyerekbarát hely vagyunk, ezáltal gyerekkádat, hordozható gyerekágyat tudunk Önöknek biztosítani. Rendkívül fontosnak tartjuk azt, hogy bármilyen korú és érdeklődésű vendégünk maximálisan jól érezhesse magát itt tartózkodása során. Házunk kialakítása alkalmas arra, hogy családok, párok és a balatoni nyüzsgést élvezni kívánó fiatalok is elégedettek legyenek, és pontosan azt kapják, amiért hozzánk érkeznek.

A felújítással járó egyik nagyon fontos újdonságunk az általunk megálmodott helytörténeti kiállítás. Ezen belül foglalkozunk például a borászat és földművelés témájával, bemutatunk egy 150 éves, még mindig működő prést, szőlődarálót. Szeretnénk megismertetni vendégeinket a vidéki élet sajátosságaival, kitérve akár a disznóvágásra, vagy egyéb témákra is.

Helytörténeti szobánkhoz természetesen szintén csatlakozik saját fürdőszoba. Jellemzője, hogy helyi jellegű bútorokból építettük fel a berendezését.

Elérhetőség

Facebook

Kapcsolat

8621 Zamárdi Nagy Sándor u. 26.

+36 20 367 0344